16 maj 2013

Drawing

Det här med bloggandet varje dag är väldigt svårt för mig. Suck. Bara sommarlovet börjar så ska jag uppdatera så gott som varje dag.
Har suttit här och ritat i några timmar samtidigt som jag tittade på Finland-Slovakien matchen (Finland vann 4-3 bara så ni vet ;)) en mycket spännande match var det ju. Så nu får våra lejon tävla om medalj plats i Stockholm. Väntar så på den första matchen.
Här lite bilder på vad jag har ritat den här veckan. (Ursäkta att bilderna är av jätte uselt kvalité men har inte haft tid eller ork att ta med kameran så nu blir det bara med webkameran)
Några saker jag ritat idag.
Har inte ännu hunnit laga alla detaljer men det gör jag en annan dag sen när jag orkar
En av ''teckningarna'' jag tog med till Inveon urvalsprovet jag hade igår. (Gula prickarna, som inte alla är gula på bilden, men i allafall så ska de föreställa stjärnor. Jag har alltså bara rivit papper och limmat dem på ett A3:ans kartong)
En annan teckning jag tog med till Inveon
Sen tog jag också med ett foto collage (kollage, vet inte hur det skrivs) som hade några blom bilder i. Urvalsprovet gick helt okej, bättre än det jag hade i Prakticum som sket sig helt totalt.

Har nu på senaste tiden blivit jätte intresserad av att rita, fast jag inte är sjukt bra på det, så tycker jag ändå att det är jätte roligt och ett bra sätt att koppla av. ''Practise makes perfect'' haha. Hoppas verkligen att jag blir bättre på att rita nu när jag faktist försöker lära mig något jag varit urusel på.

Nu säger jag gunatt för jag ska snart kolla på eurovisionens semifinal 2 där Krista Siegfrids är med (: 
Pusshej!

1 kommentar:

  1. herregud du e bra på att rita näsor ja kan int alls de :D

    SvaraRadera